COVID-19 Patiëntinformatie

 

Wij hanteren een mondkapjesplicht voor alle ouders/verzorgers die bij de afspraak aanwezig moeten zijn. (Dit zijn de afspraken voor een eerste consult, herhalingsconsult of op verzoek van de orthodontist.)

Patiënte informatie voor bezoek aan ALFAORTHO i.v.m. COVID-19 preventie:

Wij willen u dringend vragen om zich aan de onderstaande afspraken te houden:

Annuleer de afspraak per mail/telefoon indien u of uw kind verkouden is of koorts heeft of de afgelopen twee weken ziek is geweest.
Annuleer de afspraak per mail/telefoon indien één van uw huisgenoten ziek is.
De patiënt dient thuis de tanden te poetsen, de poetsruimte is afgesloten.
Het toilet in de wachtkamer is afgesloten. De patiënt kan dus geen gebruik maken van een toilet.
De patiënt dient alleen de praktijk binnen te komen, dat wil zeggen zonder ouder(s)/verzorgende(n). Indien uw kind van vervoer afhankelijk is, wordt de ouder(s)/verzorgende(n) verzocht buiten de praktijk te wachten. Wanneer uw kind voor de eerste keer komt, mag wel één van de ouders/verzorgenden mee naar binnen.
Iedereen dient bij binnenkomst de handen te desinfecteren bij de daarvoor aanwezige pomp. Vervolgens kan de patiënt zich melden bij de balie.
De patiënt dient op anderhalve meter afstand te gaan zitten van andere patiënten.
De patiënt dient niet ruim van tevoren aanwezig te zijn. Dit in verband met de beperkte ruimte in de wachtkamer. Is de patiënt wel heel vroeg aanwezig (meer dan 10 minuten), dan verzoeken wij hem/haar buiten te wachten en zich een paar minuten voor de afspraak te melden bij onze balie.

Houd voldoende afstand en neem alle regels goed in acht. Alleen dan kunnen wij een veilige omgeving bieden aan u, uw kind en onze medewerkers. Als iedereen zich aan de regels houdt, is het mogelijk de orthodontist zorg te kunnen leveren zoals wij die voorstaan.

Met vriendelijke groet,

Team ALFAORTHO